Wanneer u bent ingelogd staat er rechtsboven in het beeld uw naam en het aantal punten. Klik hierop en kies ‘Instellingen’. Dan komt u bij ‘Mijn persoonlijke gegevens beheren’ en hier kunt u uw gegevens aanpassen en vervolgens opslaan (onderaan de pagina).
Uw gegevens worden veilig opgeslagen in onze database. Voor alle details rondom privacy van de gegevens, verwijzen we u door naar het privacyreglement. Dit reglement kunt u onder elke pagina vinden.
Op de inlogpagina staat onder de inlogvelden de zin: ‘wachtwoord vergeten?’. Klik hierop en voer vervolgens uw mailadres in. Uw ontvangt dan een email waarin u het wachtwoord kan veranderen.
De makkelijkste en eerste oplossing die je kunt proberen, is het herladen en het opnieuw opstarten van de pagina en de video testen in meerdere browsers. Het kan zijn dat de video in een andere browser wel werkt.

Een tweede oplossing is het legen van de cache van je browser en het verwijderen van de cookies. Per browser verschilt hoe dit in z'n werk gaat. Nadat de cache is geleegd en cookies zijn verwijderd, kun je de pagina opnieuw opstarten en kijken of de training nu wel start.
U kan de video zo vaak bekijken als u wilt. Ook kan je video’s terugkijken van vorige weken, maar u kan niet verder kijken dan de week waarin u zit.
Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.
Zorg dat u genoeg ruimte hebt om op uw plek te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen. Ongeveer 2m x 2m is voldoende. Sport niet op een harde ondergrond, het gebruik van een fitnessmatje is hiervoor noodzakelijk.
Absoluut, de tijd waarin u de 8 weken durende cursus doet, bepaalt u zelf. Als u niet kunt trainen, bijvoorbeeld door een vakantie, is dat geen enkel probleem. Nadat uw abonnement afloopt, heeft u namelijk nog 60 dagen toegang om een eventuele achterstand in te halen. Het beste resultaat behaalt u natuurlijk wel wanneer u het programma 8 weken achter elkaar volgt.
Het programma is samengesteld op specifieke gegevens van de deelnemer, waardoor mensen in een bepaald trainingsniveau terecht komen. Wanneer 2 mensen precies dezelfde conditie hebben, is het wel mogelijk. Zo niet, dan levert het geen effectieve manier van trainen op.
Uw programma wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt op tijd een email met de vraag of u zelf wilt verlengen.
Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Deze kunt u vinden onder het kopje contact.
In principe wel, wanneer u voorzichtig traint en rekening houdt met uw blessure. Bij twijfel is het verstandig deze vraag aan de huisarts voor te leggen. Bij sommige blessures is trainen soms juist van belang voor herstel, bij andere zwaardere blessures juist weer niet.
Als u zwanger bent of borstvoeding geeft kun u gewoon meedoen. Dat geldt voor elke sport, want u mag ervanuit gaan dat de baby veilig zit in uw buik. Misschien heeft u nu geen zin meer in sporten met een valrisico, zoals skiën of paardrijden, maar dat is uw eigen keuze. Kortom, alles mag, behalve diepzeeduiken. Let er wel op dat je niet te warm wordt. De standaard temperatuur van de moeder tijdens het sporten wordt ongeveer 0.6°C warmer. Dit is belangrijk om te weten bij sporten, omdat de moeder er dan op moet letten dat er geen hyperthermie optreedt (te warm worden). Als het lichaam te warm wordt, wordt de warmte normaal via een aantal kanalen weggevoerd, bij sporten gaat het dan om zweten. Het lichaam zweet doordat het hart sneller gaat pompen om het bloed en zuurstof te vervoeren. De bloedvaten zetten uit en daarom wordt de huid roder en treedt er transpiratie op. Dit vermindert de zuurstofstroom naar de foetus, en dat kan leiden tot een verminderde ontwikkeling van de foetus. Let er dus op bij het sporten dat het lichaam niet te warm wordt. Luister vooral goed naar uw eigen lichaam.
Dat kan natuurlijk altijd, maar veel beter is het om uw voedingspatroon te veranderen. Crash diëten en andere afslankproducten geven vaak geen blijvende oplossing. Een ander voedingspatroon (zonder hongerlijden, makkelijk te maken en vooral lekker) zal u ook in de toekomst beschermen voor gewichtstoename. Om die reden is het ook verstandig om de recepten en ‘tips & tricks’ van Mark en Carolina te gebruiken.
Spierpijn hoort erbij, zeker wanneer u een bepaalde tijd weinig of niet hebt gesport.
Spierpijn is een natuurlijk proces om de mens sterker te maken. Voor de duidelijkheid: bij spierpijn is er geen sprake van spierscheuring, maar van kleine haarscheurtjes in de spiervezels. Om spierpijn zoveel mogelijk te beperken is het van belang om zowel de warming-up als de cooling-down te blijven doen. Ook van belang is het herstel van de spieren, dat kost tijd. Na een training of andere vorm van belasting moeten uw spieren rusten. Zorg dus dat je voldoende rust.
U krijgt punten per afgeronde uitgevoerde training, het beoordelen van de training, of het uitnodigen van vrienden. Deze punten zijn gekoppeld aan uw persoonlijk account en hiermee krijg u korting op verschillende sportieve producten in onze webshop.